CAFE-RESTAURANT-PODIUM MAXIMA GEOPEND OP CURACAO

Cultureel & Culinar

Vandaag (17 september 2008) is Cafe-Restaurant-Podium “Maxima” geopend. Ik mocht het denkbeeldige lintje doorknippen door middel van een openingstoespraak.

“Maxima” is een initiatief van Errol Caprino, Simone Caprino-Arentz en Henk de Meza, en vormt een combinatie van een cafe, een restaurant en een podium. Culturele en culinaire activiteiten gaan hier hand in hand. Bij de podiumkunsten gaat het om zang, dans, muziek, toneel en (andere) folklore, waarbij multiculturele diversiteit voorop staat. Het podium zou moeten uitgroeien tot een culturele kweekvijver.

Daarnaast zullen de TV-programma’s BinnensteBuiten en Speakerscorner hier met publiek worden opgenomen. Met interviews in het programma BinnensteBuiten en gesprekken en discussies met deskundigen in Speakerscorner wordt gestreefd naar dialoog, diepgang en bezinning. Voor deze programma’s worden nog sponsors gezocht.

Restaurant “Maxima” tenslotte heeft een uitstekend menu. Het is de moeite waard dat eens te proberen. De sfeer is aangenaam en de bediening plezierig.

“Maxima” is gevestigd te Curacao aan Schottegatweg-Oost 98 (tegenover Banco di Caribe) en is te bereiken op nummer (599-9) 461 7544.

Karel Frielink

 

Comments are closed.