GERARD SPONG SIGNEERT ZIJN BOEK IN CURACAO

De Breuk

WILLEMSTAD – Gerard Spong heeft vandaag zijn nieuwste boek ‘De Breuk’ gepresenteerd op Curacao. Spong is strafrechtadvocaat in Amsterdam. Zijn advocatenkantoor Spong Advocaten is geassocieerd met SMS Attorneys at Law te Curacao.

Recentelijk heeft Spong zijn veertigjarig jubileum als advocaat gevierd.

Van zijn hand verscheen ‘De Breuk’, een juridische thriller gebaseerd op ware feiten en, naar zijn zeggen, een van zijn meest opmerkelijke moordzaken.

In de media is het boek omschreven als: ‘Fascinerende reconstructie, geschreven met humor en gevoel voor detail. Vermakelijk en leerzaam voor zowel advocaten als leken ’ volgens de Volkskrant en ‘Een meesterlijk boek dat naar meer smaakt.’ aldus Elsevier.

Behalve een korte introductie signeerde Spong ook exemplaren van ‘De Breuk’. Op de foto signeert Spong zijn boek voor de Curacaose advocaat Karel Frielink (Spigt Dutch Caribbean Attorneys at Law and Tax Advisers).

Gedurende zijn aanwezigheid op Curaçao verzorgt Spong in samenwerking met SMS Attorneys at Law een lezing voor genodigden over ‘Actuele ontwikkelingen in het straf(proces)recht, bezien vanuit de cassatiepraktijk‘.

Bron: Dutch Caribbean Legal Portal (3 augustus 2013)

Zie ook het Antilliaans Dagblad van 5 augustus 2013

.

Comments are closed.