AANDACHT MEDIA VOOR SPIGT LITIGATORS

Bericht betreft niet Spigt Dutch Caribbean

Op Advocatie.nl stond vandaag het bericht dat Spigt Litigators in Amsterdam per 1 januari 2014 ophoudt zelfstandig te bestaan en dat de advocaten van het kantoor overgaan naar het (van oorsprong) Amerikaanse advocatenkantoor Greenberg Traurig. Beide kantoren onthouden zich blijkens het bericht van commentaar.

Spigt Dutch Caribbean, gevestigd te Curaçao, en Spigt Litigators hebben een gezamenlijke geschiedenis. Destijds nog onder de naam Spigthoff Advocaten & Belastingadviseurs. Beide kantoren opereren echter al enkele jaren volledig zelfstandig en onafhankelijk van elkaar.

Spigt Dutch Caribbean kan de juistheid van bovengenoemd bericht niet bevestigen. Wel kan het kantoor melden dat dit géén betrekking heeft op Spigt Dutch Caribbean. Vanuit de vestiging in Curaçao blijft Spigt DC als vanouds diensten in het gehele Nederlands Caribische gebied verlenen.

De 15 advocaten en belastingadviseurs van Spigt Dutch Caribbean zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, financieel recht, belastingrecht en geschillenbeslechting.

Karel Frielink

(27 november 2013)
.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.