CONSULTATIE CODE CORPORATE GOVERNANCE NEDERLAND

Commissie presenteert voorstel

De (Nederlandse) Monitoring Commissie Corporate Governance Code heeft vandaag een zogeheten consultatiedocument gepresenteerd. Daarin staan voorstellen voor herziening van de Nederlandse corporate governance code.

Alle belanghebbenden en geïnteresseerden worden uitgenodigd om een reactie uit te brengen op dit consultatiedocument en deel te nemen aan het publieke debat omtrent de herziening van de Code. Het doel is om met de verkregen input en bevindingen uit de consultatiefase te komen tot een herziening van de Code.

Kennisneming van de voorstellen (dat kan door hier te klikken) kan ook voor de discussies in Aruba, Curaçao en St. Maarten van belang zijn.

De consultatieperiode duurt acht weken, van 11 februari tot en met 6 april 2016. U kunt uw reactie tot en met 6 april 2016 sturen aan: secretariaat@mccg.nl

Karel Frielink – advocaat

(11 februari 2016)

.

Foto-Voorblad-Code-11FEB16

.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.