EEN FOTO VAN MIJN HAND AAN JOUW WAND?

Van digitale foto naar canvas of fotoprint

Ik wens iedereen een goed en gezond nieuw jaar! Zelf begin ik het nieuwe jaar meteen maar met iets nieuws.

Wie wil er nou geen echte ‘Frielink’ aan de muur? Naast mijn werk als advocaat en rechtswetenschapper ben ik al jaren actief als niet-professionele fotograaf.

Mijn foto’s halen soms de krant of een internationaal maritiem tijdschrift. Een bescheiden selectie is te zien in mijn virtuele winkel bij ‘Werk aan de Muur’ en daar ook te bestellen. Wellicht zit er een foto tussen die je in gedachten al aan de muur ziet hangen.

Ik vind het fantastisch dat mensen vooral enthousiast zijn over de collectie foto’s van flamingos. Meerdere foto’s zijn ook uitstekend geschikt als ‘kantoorkunst’, bijvoorbeeld voor in kantoren, hotels of openbare ruimten.

Naast Nederland kunnen bestellingen worden bezorgd in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland. De bezorgkosten worden na het maken van een keuze in het bestelproces automatisch berekend.

Kijken staat vrij; met bestellen maak je mij blij (klik hier).

Karel Frielink
(advocaat / rechtswetenschapper)

(2 januari 2024)

.

.

.

En zo is het allemaal begonnen: met een boxcamera van Kodak. Deze foto is gemaakt door mijn (helaas al overleden) vader in de tweede helft van de jaren ’60 van de vorige eeuw. Mijn eerste stapjes als amateurfotograaf.

.

Comments are closed.