KAREL FRIELINK SLUIT ZICH AAN BIJ BZSE ADVOCATEN EN BELASTINGADVISEURS

BZSE Curaçao opent binnenkort haar deuren

Advocaat Karel Frielink treedt toe tot het team van BZSE Advocaten en Belastingadviseurs dat is gevestigd te Sint Maarten. Frielink zet een vestiging van BZSE in Curaçao op en wordt daar de managing partner. Het kantoor start op 1 januari 2015.

We zijn bijzonder verheugd over de komst van Karel en met het nieuwe kantoor in Curaçao ”, aldus Roeland Zwanikken, managing partner van BZSE in St. Maarten. “Karel is een uitstekende advocaat die bekend staat om zijn juridische vaardigheden en ervaring in het Caribische deel van het Koninkrijk. Hij geniet alom waardering als expert ondernemingsrecht, corporate governance en financieel recht, maar ook op andere terreinen van het commerciële recht.

Groeien om te groeien is nooit ons doel geweest. We hebben deze mogelijkheid zorgvuldig afgewogen, en zijn ervan overtuigd dat die niet alleen goed is voor ons kantoor, maar bovenal ook voor onze cliënten ”, aldus Zwanikken. “Wij bieden de hoogste kwaliteit als het gaat om onze diensten en de manier waarop wij met onze cliënten samenwerken.

Ik heb al jarenlang een sterke persoonlijke band met enkele partners van BZSE en heb ook in diverse zaken met advocaten van BZSE samengewerkt, en weet dat zij terecht een uitstekende reputatie hebben ”, aldus Karel Frielink. “We delen ook dezelfde waarden. Recht door zee, onafhankelijk, integer, professioneel, loyaal en teamgeest kenmerken de professionals van BZSE. Ik kijk ernaar uit om met mijn nieuwe collega’s samen te werken om onze cliënten optimaal van dienst te zijn.

Voor meer informatie over BZSE kunt u de website bezoeken.

BZSE-Partners

 

(2 November 2014)

.

KAREL FRIELINK A UNI KU E BUFETE BZSE

Yanüari lo habri filial aki na Kòrsou

WILLEMSTAD. – Abogado Karel Frielink entrante promé di yanüari 2015 lo ta forma parti di e tim di abogadonan BZSE i alabes Konsehero di Belasting ku ta establesé na St. Maarten. Frielink lo habri un filial di BZSE aki na Kòrsou, kaminda ku e lo bai manehá e ofisina aki na Kòrsou.

Èxtra (04-11-2014)

.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.