CURACAOSE JONGEREN NAAR TENNISTOERNOOI IN DOMINICAANSE REPUBLIEK

Internationaal JITIC-kampioenschap

Vandaag zijn 14 jeugdige tennisspelers voor ruim een week naar Santo Domingo vertrokken om mee te doen aan het regionale JITIC-kampioenschap (Junior International Tennis Championships). Het tennistoernooi vindt plaats van 3 tot 9 augustus 2013. Aan dit internationale tennistoernooi nemen verschillende landen in de regio deel. De host van het toernooi is de Dominicaanse tennisbond Federacion Dominicana de Tenis.

De jeugdtennissers hebben een intensief trainingsprogramma gevolgd onder auspiciën van de Tennis Federatie Curaçao. Ze zijn getraind door Roy Bottse, de voorzitter van de TFC, en coach Jason Engelhardt.

De deelnemers van Curaçao:

Jongens tot 14 jaar: Aydan Gomez Osorio, Brandon De Palm, Quinton De Palm

Meisjes tot 14 jaar: Mandisa Walle, Gabriela Singer, Zima Gomez Osorio, Yvette Frielink

Jongens tot 16 jaar: Nagid Walle, Dimitri Celestina, Nicholas Every, Jhosly van ‘t Kruys

Meisjes tot 16 jaar: Daynisja Ricardo, Zena Rigaud, Josephine Marshall

.

Hóbennan yu di Kòrsou ta bai torneo di tènis na Repúblika Dominikana

Awe 14 hungadó di tènis hóben a sali pa Sto. Domingo pa kasi un siman pa partisipá na e kampionato regional JITIC (Junior International Tennis Championships). E torneo di tènis ta tuma lugá di 3 pa 9 di ougùstùs 2013. Diferente pais den region ta partisipá den e torneo di tènis akí. E anfitrion di e torneo ta e federashon dominikano di tènis Federación Dominicana de Tenis.

E hungadónan hóben di tènis a sigui un programa di entrenamentu intensivo bou di ouspisio di Tennis Federatie Curaçao. Señor Roy Bottse, presidente di TFC, i coach Jason Engelhardt a entrená e hòbennan.

Partisipantenan di Kòrsou:

Mucha hòmber te 14 aña: Aydan Gomez Osorio, Brandon De Palm, Quinton De Palm

Mucha muhé te 14 aña: Mandisa Walle, Gabriela Singer, Zima Gomez Osorio, Yvette Frielink

Mucha hòmber te 16 aña: Nagid Walle, Dimitri Celestina, Nicholas Every, Jhosly van ‘t Kruys

Mucha muhé te 16 aña: Daynisja Ricardo, Zena Rigaud, Josephine Marshall

.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.