BZSE ADVOCATEN CURACAO

Ondernemingsrecht en financieel recht

BZSE Advocaten en Belastingadviseurs heeft vestigingen in St. Maarten en Curaçao. Het werkterrein van het kantoor omvat echter ook Aruba, Bonaire, St. Eustatius en Saba.

In het kantoor te St. Maarten werken vijf partners en in het kantoor Curaçao twee. De Curaçaose partners zijn Karel Frielink en Jaap Maris. Karel is ruim 25 jaar advocaat; Jaap zo’n 10 jaar, maar hij heeft daarnaast 5 jaar ervaring als senior legal counsel bij een grote bank-verzekeraar.

De belangrijkste rechtsgebieden waarop de partners in Curaçao werkzaam zijn: ondernemingsrecht, handelsrecht en financieel recht. De nadruk ligt op adviseren en (her)structureren, maar er wordt ook geregeld aan conflictoplossing gedaan.

Enkele voorbeelden: overnames; opzetten van een bedrijf of joint-venture; financieringen; investeringen; grensoverschrijdende omzettingen en fusies; legal en expert opinions; vraagstukken inzake toezicht; bestuurdersaansprakelijkheid; corporate governance; compliancevraagstukken; franchising.

Het kantoor heeft zowel locale als buitenlandse cliënten. Tot de cliënten behoren financiële instellingen en allerlei soorten ondernemingen. Er wordt samengewerkt met diverse buitenlandse kantoren.

Recht door zee, onafhankelijk, integer, professioneel, loyaal en teamgeest kenmerken de professionals van BZSE.

BZSE-Mahaaiweg-7a-Tekst-laag-kleiner
 

BZSE Advocaten Curaçao

Mahaaiweg 7a

Curaçao

T +599 9 737 2973

F +599 9 737 2971

E kfrielink@bzselaw.com (Karel Frielink – Partner)

E jmaris@bzselaw.com (Jaap Maris – Partner)

I www.bzselaw.com

(5 augustus 2015)

.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.