ADVOCAAT IN DE CARIBBEAN

Ondernemingsrecht, corporate governance, financieel recht en privaatrecht

Weet jij een goede advocaat die thuis is in het recht van Aruba, Curaçao, St. Maarten of de BES-eilanden (Bonaire, St. Eustatius en Saba)? Een dergelijke vraag zal in het Europese deel van Nederland ongetwijfeld met enige regelmaat worden gesteld. Het antwoord: BZSE Advocaten en Belastingadviseurs.

In Curaçao richt BZSE Advocaten zich op een beperkt aantal terreinen: ondernemingsrecht, corporate governance, financieel recht en privaatrecht. Over die onderwerpen wordt ook veel gepubliceerd op wetenschappelijk niveau. Die expertise wordt effectief en op praktische wijze toegepast. De partners in Curaçao zijn Karel Frielink en Jaap Maris (infocur@bzselaw.com).

BZSE Advocaten en Belastingadviseurs in St. Maarten biedt een breder pakket aan diensten aan. Naast de genoemde onderwerpen bijvoorbeeld ook arbeidsrecht, bestuursrecht, mediation en belastingrecht. Kijk op de website voor de partners en advocaten in St. Maarten of stuur een e-mail naar het algemene adres (infoSXM@bzselaw.com).

Elk kantoor doet in de marketing aan enige borstklopperij. Behalve dat wij recht-door-zee en effectief zijn, vinden cliënten het bovenal ook heel plezierig om met ons samen te werken. Teamgeest is dan ook een belangrijke kernwaarde van het kantoor.

Karel Frielink
(advocaat/rechtswetenschapper)

(31 januari 2023)

.

Comments are closed.